Konkursi 2013/1

1 фебруара, 2013 KonkursiNovosti

34. КОНКУРС ЗА ОБЈАВЉИВАЊЕ ПРИРЕЂЕНИХ ДОКТОРСКИХ ДИСЕРТАЦИЈА, МАГИСТАРСКИХ ТЕЗА, СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИХ РАДОВА И НАУЧНИХ СТУДИЈА У БИБЛИОТЕКАМА “ACADEMIA”, “DISSERTATIO”, ПОСЕБНА ИЗДАЊА, “SPECIALIS” И “EDUCATIO” И 9. КОНКУРС ЗА ОБЈАВЉИВАЊЕ ПРИРЕЂЕНИХ МАСТЕР РАДОВА У БИБЛИОТЕЦИ “INITIUM”

Завршен је

1. КОНКУРС ЗА ИЗБОР И ОБЈАВЉИВАЊЕ НАЈБОЉИХ МАТУРСКИХ РАДОВА УЧЕНИЦА И УЧЕНИКА ДРЖАВНИХ И ПРИВАТНИХ ШКОЛА.

(радови се припремају за штампу)

Конкурси су отворени на свечаности у Малој сали Коларчеве задужбине 22. новембра 2012. у 12 сати и трајаће од 22. новембра до 24. децембра 2012. године.

Конкурсни материјали и критеријуми налазе се под опцијом Пријаве, а може се добити и у Задужбини радним данима од 9 до16 часова.

У тачки 4 критеријума и правила за наведене библиотеке наведени су материјали који се достављају уз предлог за уношење научног дела у издавачки план.

За мастер радове – библиотека “INITIUM” утврђени су посебни критеријуми, а у тачки 5. наведени су материјали који се предају уз предлог за уношење рада у издавачки план. Пријаве.

Конкурс за избор и објављивање најбољих матурских радова ученица и ученика државних и приватних школа је отворен од 11. јуна до 23. јула 2012. године. Услови учествовања дефинисани су Критеријумима и правилима за уношење матурских радова у издавачки план библиотеке Зборници и обрасцима од МР-1 до МР-5.

 

nothing here for now