Конкурси

48. КОНКУРС ЗА ОБЈАВЉИВАЊЕ НАУЧНИХ МОНОГРАФИЈА НАСТАЛИХ НА ОСНОВУ ДОКТОРСКИХ ДИСЕРТАЦИЈА, МАГИСТАРСКИХ ТЕЗА, СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИХ РАДОВА И НАУЧНИХ СТУДИЈА У БИБЛИОТЕКАМА „ACADEMIA“, „DISSERTATIO“, ПОСЕБНА ИЗДАЊА, „SPECIALIS“ И „EDUCATIO“ И 23. КОНКУРС ЗА ОБЈАВЉИВАЊЕ МОНОГРАФИЈА НАСТАЛИХ НА ОСНОВУ МАСТЕР РАДОВА У БИБЛИОТЕЦИ „INITIUM“


У току је

8. КОНКУРС ЗА ИЗБОР И ОБЈАВЉИВАЊЕ НАЈБОЉИХ МАТУРСКИХ РАДОВА УЧЕНИЦА И УЧЕНИКА ДРЖАВНИХ И ПРИВАТНИХ ШКОЛА.

 Конкурси су отворени на свечаности у Малој сали Коларчеве задужбине 28. новембра 2019. у 12 сати и трајаће до 30. децембра 2019. године.

Конкурсни материјали и критеријуми налазе се под опцијом Пријаве, а може се добити и у Задужбини радним данима од 9 до 16 часова.

У тачки 4 критеријума и правила за наведене библиотеке наведени су материјали који се достављају уз предлог за уношење научног дела у издавачки план.

За мастер радове – библиотека „INITIUM“ утврђени су посебни критеријуми, а у тачки 5. наведени су материјали који се предају уз предлог за уношење рада у издавачки план. Пријаве.

Конкурс за избор и објављивање најбољих матурских радова ученица и ученика државних и приватних школа биће отворен од 15. маја до 15. јула 2019. године. Услови учествовања дефинисани су Критеријумима и правилима за уношење матурских радова у издавачки план библиотеке Зборници и обрасцима од МР-1 до МР-5. Ауторе објављених матурских радова посебно ће наградити удружење „Милутин Миланковић“ из Београда.

nothing here for now