Промоција најбољих матурских радова у школској 2016/17.

17 априла, 2018 NovostiPromocijerad zaduzbine

Драги љубитељи науке и уметности,

Задовољство нам је да вас обавестимо да је у среду 11. априла 2018. године у 14 часова у Римској дворани Библиотеке града Београда представљен Зборник у коме су објављени радови аутора који су победили на Шестом конкурсу Задужбине за објављивање најбољих матурских радова у школској 2016/17. години.
Радове младих, надарених аутора представили су проф. др Илија Кајтез, члан Редакцијског одбора библиотеке Dissertatio Задужбине Андрејевић, и Татјана К. Андрејевић, председница Управног одбора.
Захваљујемо се од срца свим матурантима који су учествовали на конкурсу као и школама и нарочито предметним наставницима без чијег труда, стрпљења и упорности не би било ни успешних ученика ни квалитетних матурских радова. Нашим младим ауторима желимо успех на студијама и даљем бављењу науком.
Удружењу Милутин Миланковић дугујемо посебну захвалност за добру вољу и сарадњу, као и за признање у виду књига које су даровали ауторима радова објављених у зборнику.
Велико хвала угледном листу Просветни преглед чија је медијска подршка драгоцена за успех конкурса и промоцију младих аутора.

nothing here for now