Promocija najboljih maturskih radova u školskoj 2016/17.

april 17, 2018 NovostiPromocijerad zaduzbine

Dragi ljubitelji nauke i umetnosti,

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je u sredu 11. aprila 2018. godine u 14 časova u Rimskoj dvorani Biblioteke grada Beograda predstavljen Zbornik u kome su objavljeni radovi autora koji su pobedili na Šestom konkursu Zadužbine za objavljivanje najboljih maturskih radova u školskoj 2016/17. godini.
Radove mladih, nadarenih autora predstavili su prof. dr Ilija Kajtez, član Redakcijskog odbora biblioteke Dissertatio Zadužbine Andrejević, i Tatjana K. Andrejević, predsednica Upravnog odbora.
Zahvaljujemo se od srca svim maturantima koji su učestvovali na konkursu kao i školama i naročito predmetnim nastavnicima bez čijeg truda, strpljenja i upornosti ne bi bilo ni uspešnih učenika ni kvalitetnih maturskih radova. Našim mladim autorima želimo uspeh na studijama i daljem bavljenju naukom.
Udruženju Milutin Milanković dugujemo posebnu zahvalnost za dobru volju i saradnju, kao i za priznanje u vidu knjiga koje su darovali autorima radova objavljenih u zborniku.
Veliko hvala uglednom listu Prosvetni pregled čija je medijska podrška dragocena za uspeh konkursa i promociju mladih autora.

nothing here for now